Wacan Maca: 5 menit Mbayangno lungguh mudhun kanggo seneng warung esuk Panjenengan ngawulo arsitektur Italia tradisional nalika looking metu ing banyu biru sparkling lan gunung-gunung ijo luscious. Nalika iki bisa muni kaya mung ngimpi, iku kasunyatan sing ngunjungi sange Lake Como ing. Iki nggumunke…