Waktos Maca: 5 menit Ngabayangkeun linggih ka handap ngarasakeun kopi isuk anjeun amidst arsitéktur Italia tradisional bari pilari kaluar dina cai biru sparkling sareng gunung héjo luscious. Bari kieu bisa disada kawas ngan impian, eta mangrupakeun kanyataanana ka maranéhanana anu didatangan endah Lake Como nu. ieu stunning…