Време на читање: 6 минути Мирно и пријатно. Два збора што ретко ги слушате родителите кога ги раскажуваат своите приказни за патувања со деца. така, решивме да ви ги дадеме најважните совети за патување со воз со деца во Европа. There is just something about trains that calms children