Koha e leximit: 6 minuta Paqësore dhe të kënaqshme. Dy fjalë që rrallë i dëgjoni prindërit duke përdorur kur tregojnë historitë e tyre të udhëtimit për pushime me fëmijë. Kështu që, ne kemi vendosur t'ju japim këshillat më të rëndësishme për të udhëtuar me tren me fëmijë në Evropë. There is just something about trains that calms children