Festimi Dita Mbretit në Holandë mund të jetë partia më e mirë në Holandë. në 27 prill, ata të festuar ditëlindjen e mbretit Willem-Alexander-së me muzikë, partitë e rrugës, tregjet pleshtat, dhe panaire fun. Vetë Mbreti udhëton nëpër vend me familjen e tij. Në një natë më parë…