Kalawan ditambahan karéta panggancangna Éropa sarta paling ruteu endah, Iinditan Nu Maha Éndah Lakes di Northern Italy ku karéta téh ekonomis, nyaman jeung langsung, ngalamar hiji wawasan kahirupan lokal, sering kalawan pintonan hébat dialungkeun kana nawar teh. With a bit of savvy route-planning and