Bars karo music live pop munggah nang endi wae ing Eropah, aturan cara kanggo mateni wektu ing panggonan nengsemake ngendi ombenan lan songs mili free. Yen sampeyan lagi looking kanggo duwe sawetara fun ing kutha sak trip Sepur Panjenengan, kita wis tak sawetara saran. Ning kene…