Waktos Maca: 3 menit Meuli tiket karéta di Éropa nyaéta salawasna seru. Anu mimiti, di Simpen A Train kami sok pilari low-ongkos tiket karéta keur anjeun. We have explored topics like nice hotels and beautiful train journeys. Tapi dina topik hottest dina industri karéta teh…