Koha e leximit: 6 minuta Pavarësisht nga gjatësia e udhëtimit - qoftë një largim në fundjavë në plazh ose një udhëtim tre-javor në Himalaje - do t'ju duhet të paketoni një çantë të çdo madhësie, dhe do të dëshironi të dini se si të organizoheni, in this blog we will focus