Koha e leximit: 6 minuta Polemizues në tren kundrejt autobus në Evropë është një temë e pafund, të gjithë e mori mendimin e vet në. por, jemi edhe duke folur për sigurinë, dhe në qoftë se ne jemi - është e mjaftueshme? Siguria e transportit tonë të zgjedhur duhet të vijë gjithmonë i pari, and we’re addressing