Waktos Maca: 6 menit Polemik on karéta versus beus di Éropa nyaéta topik pernah-tungtung, dulur urang ngagaduhan pamadegan maranéhna sorangan kana. tapi, urang malah ngawangkong ngeunaan kaamanan, sarta lamun kami - éta cukup? Kasalametan transportasi kami dipilih kedah salawasna datangna munggaran, and we’re addressing