Waktos Maca: 6 menit Buana Éropa nyaéta hiji pinuh ku sajarah beunghar, luar biasa carita, adventures, jeung sakapeung misteri. Unggal buana ngabogaan susunan sorangan tina mystifying lokasi. Sanajan, eta jigana nu Éropa geus sababaraha sahiji anu pang endah jeung misterius tempat di dunya. Mystery always has