Нарачајте билет за воз СЕГА

таг: резерва на природата

10 Најдобри совети за патување во врска со одржливиот туризам

Време на читање: 5 минути Најжешкиот тренд во патничката индустрија е еколошкото патување. Ова се однесува и на патниците, кои се страствени да и дадат одговор на заедницата, и не само да се препуштите на безгрижен одмор. If you are a smart traveler then sustainable tourism travel is not

5 Најнезаборавните природни резервати во Европа

Време на читање: 6 минути Планински врвови кои оставаат без здив, расцветани долини, водопади, езера, и разновиден див свет, Дом на Европа во најнезаборавните природни резервати во светот. Трошење низ огромни зелени земји кои цветаат на пролет, 5 од најубавите природни резервати во Европа се заштитени национални паркови кои ги пречекуваат патниците од…

Copyright © 2020 - Зачувај воз, Амстердам, Холандија