Патување во Европа со воз е еден од најубавите, scenic and cultural journeys in the world. Без разлика дали сте во потрага за директни возови меѓу големите европски градови, како што е новата Лондон до Амстердам воз или сте во потрага за романтична воз патувања, European train travel