Нарачајте билет за воз СЕГА

таг: northitaly

Најубавите езера во Северна Италија

Време на читање: 4 минути Со некои од најбрзите возови Европа и најпознатите сценско правци, Патување од најубавите езера во Северна Италија со воз е економичен, удобно и директна, нудејќи увид во животот на локалната, често со голема пати фрлени во зделка. Со малку разумно планирање на рутата и…

Турнеи Северна Италија со воз

Време на читање: 3 минути Италија е една од најпопуларните земји во Европа да ја посетите, бидејќи на различни дестинации во рамките на своите граници. Северна Италија е на премиерот жариште кога станува збор за италијанската култура, со толку многу за патниците да се види и не. Дали земање убаво вино…

Copyright © 2020 - Зачувај воз, Амстердам, Холандија