Waktos Maca: 5 menit Ieu Tips Top keur iinditan jeung pets Anjeun kedah ngabantu betah kahariwang anjeun. Kusabab hayu urang nyanghareupan eta, iinditan jeung pets anjeun stres! Tapi naon leuwih stres, teh pamikiran ninggalkeun sato anjeun di imah atawa di lembaga anu ngurus batur. Obviously no one