Нарачајте билет за воз СЕГА

таг: planetravel

Европската Пат: Зошто Туристите Земете возови и не Авионите

Време на читање: 3 минути Што подобар начин да го поминете летниот од патување низ Европа, право? право. Вие не треба да се скрши на банката да видите некои од прекрасни градови во Европа; Верувале или не, но еден од критичните аспекти на вашиот ефективни Европа Патување е изборот…

Воз патуваат Versus авион Патување - Која е најдобра?

Време на читање: 5 минути Постојат повеќе начини на транспорт на располагање денес за патување низ Европа, но воз патување наспроти авион патување е еден од најинтересните. Сепак, кој начин на транспорт е најдобро? На Зачувај воз, ние, се разбира, пристрасно и мислам дека е со воз патување…

Copyright © 2020 - Зачувај воз, Амстердам, Холандија