Wacan Maca: 3 menit Everybody ngruwat lelungan beda. Sawetara seneng pengalaman sing asalé saka lelungan nalika ing mburi liyane sawetara mung lelungan amarga meksa peer utawa meksa kulawarga. Apa wae alesan nalika nerangake lelungan, again there are different ways of how people like to plan