Yen sampeyan lagi looking kanggo uwal kanggo retret Yoga ndhuwur ing Eropah kanggo vacation sabanjure, sampeyan lagi ing luck. Sawetara negara Eropah paling ayu duwe kathah kanggo kurban nalika nerangake Yoga lan istirahat. Even though India is considered to be the most