Wacan Maca: 5 menit The polemic ing Sepur mungsuh bus ing Eropah topik tau-pungkasan, everyone tak pendapat dhewe ing. nanging, sing kita malah ngomong bab safety, lan yen kita - iku cukup? Safety transportasi kita milih kudu tansah teka pisanan, lan kita lagi ngatasi…