Koha e leximit: 6 minuta Covid-19. Shtë gjithçka për të cilën ne duket se jemi në gjendje të flasim, dhe për arsye të mirë. Ky virus ka kapluar botën dhe ndryshuar plotësisht mënyrën se si ne mendojmë për jetën e përditshme dhe natyrisht Trenit Travel. Udhëtimi me Tren është shumë mënyra transporti…