Waktos Maca: 6 menit Covid-19. Éta sadayana sigana urang tiasa nyarios perkawis, jeung alesan alus. virus ieu gripped dunya tur lengkep robah cara urang mikir ngeunaan kahirupan sapopoé sarta tangtu Travel Train. Train Travel is a mode of transport many