Wacan Maca: 5 menit Winter wektu sampurna kanggo mbangun fires crackling, aman kenek lereng, mbangun snowmen lan snuggle munggah karo tuwung becik teh. Sayange, iku ora kabeh seneng lan game. Winter uga nggawe sawetara kondisi dalan paling cidra. Because it’s not possible