travel Solo ing sawijining paling apik unadulterated poto-welas lan spontaneity. Iku kebebasan kanggo teka lan lunga sing please, Tetep ing sak panggonan maneh ing whim lan skip Camping sempat; yen ora bisa bakal keganggu. The only compromises you need to make