Koha e leximit: 4 minuta transport, në çdo formë, është shtylla kurrizore e çdo vendi dhe ekonomia e tij. Ishte vetëm përmes rrugëve, hekurudhor, dhe ajrin që ne ishim në gjendje ta lidhnim botën në një mënyrë që ajo të bëhej shumë më e vogël nga sa është në të vërtetë. kështu, kur shikojmë…