Lamun kakarék dipindahkeun ka Walanda atawa nu mikiran nu luncat kana karéta ka neng salila sawatara poé, anjeun meureun wondering naon 10 Paling Kajadian Husus Dina The Walanda anu. Anjeun bakal pleased uninga aya pisan…