Koha e leximit: 6 minuta Në të gjithë botën, përgjimi ka implikime dhe praktika shumë të ndryshme, për shembull: Kërkohet rregullimi në Afrikën e Jugut, siç është në SH.B.A.. Ju pritet të lini një tip mes 15 dhe 25% në Amerikë, dhe nëse nuk do të mundesh shumë…