Waktos Maca: 6 menit Di seluruh dunya, tipping gaduh implikasi sareng amalan anu béda-béda pisan, salaku conto: Tipping di Afrika Kidul diperyogikeun, sakumaha anu di USA. Anjeun diperkirakeun ninggalkeun tip antara 15 jeung 25% di Amérika, and if you don’t you may very