Senajan Eropah sepur sleeper sewengi sing dadi soko saka kaancam (budget Airlines kita nggoleki sampeyan!), Sepur penyayang sing isih ora menehi munggah! Kanggo penyayang Sepur antusias, nothing beats hopping aboard night trains and enjoying the beauty of long distances without