Waktos Maca: 6 menit Ngarencanakeun acara jajaka atanapi pésta bujangna mangrupikeun bagian anu pangsaéna pikeun janten manusa anu pangsaéna atanapi hamba hormat. Naon anu tiasa langkung senang tibatan ngahiji sadayana geng pikeun petualangan jahat di Éropa? Especially before the lucky ones in the group