Urutan A Train tiket AYEUNA

Tag: travelbytrain

10 Kebon Anu Paling Éndah Di Éropa

Waktos Maca: 6 menit Éropa pang geulisna di cinyusu. Bukit sareng jalan mekar dina warna anu endah, ngarobih unggal juru janten lukisan live anu saé. Ti kebon Perancis dugi ka kebon Inggris liar sareng kebon villa Italia, aya deui kebon di Éropa tibatan di bagian sanésna…

© Copyright 2020 - Simpen A Train, Amsterdam, Walanda