Време на читање: 3 минути Сите третира патуваат поинаку. Некои уживаат во искуството што доаѓа од патувањето, а на другиот крај некои само патуваат поради притисокот од врсниците или семејството притисок. Без оглед на причината, кога станува збор за патување, again there are different ways of how people like to plan