Waktos Maca: 3 menit Everybody Ngaruwat iinditan béda. Sababaraha ngarasakeun pangalaman nu asalna ti iinditan bari dina tungtung séjénna sababaraha ngan ngarambat alatan tekanan peer atanapi tekanan kulawarga. Naon alesan lamun datang ka iinditan, again there are different ways of how people like to plan