Wacan Maca: 3 menit Traveling wis kabeh babagan Njelajah, ngandika kanggo warga, mangan panganan lokal lan ing. Saben negara iku beda ing ukuran lan wangun lan luwih, gumantung ing ukuran negara, bisa dadi utawa ora bisa dipérang dadi negara liyane. lan…