Wacan Maca: 6 menit Kanthi wabah saiki plans travel coronavirus mbuwang wong kang menyang disarray, bisa hard kanggo ngerti yen sampeyan kudu nyimpen vacation sak coronavirus utawa ora. While we can’t make that decision for you if you do choose to continue on it’s important