Wacan Maca: 3 menit Nalika nerangake ngunjungi huruf paling misuwur Eropah, London punika temtu ing ndhuwur dhaptar pesenan saben wisata lan ana akeh Iku Apa ing london. Iku tak dawa, Sajarah narik; landmark ayu lan pandelengan; and there’s plenty of things to