Koha e leximit: 3 minuta Kur vjen puna për të vizituar kryeqytetet më të famshme të Evropës, Londra është pa dyshim në krye të listës së dëshirave çdo turist dhe ka shumë gjëra për të bërë në Londër. Ajo ka një kohë të gjatë, histori interesante; Monumentet e bukur dhe pamjeve; and there’s plenty of things to