Sing kabeh ngerti, Venice iku kutha paling seneng unik ing kabeh Eropah, yen ora donya. Italia digawe iku tanggung metu saka kanal-kanal lan peranganing cilik, kabeh kang ngapusi ing pulo. Iki wis ngowahi kutha dadi salah siji…