Koha e leximit: 8 minuta Menduar për të marrë larg për disa ditë? Po në lidhje me planifikimin e disa udhëtime ditore për të udhëtuar me tren nga Parisi? trenat franceze janë një shpejtë, i lehtë, dhe një mënyrë eko-miqësore për të lëvizur në Francë. Me Save Një tren, ju do të jetë në gjendje për të librit në minuta…