Waktos Maca: 8 menit Mikir teu meunang jauh salila sawatara poé? Kumaha upami perencanaan sababaraha dinten lalampahan ka ngarambat ku karéta ti Paris? karéta Perancis mangrupakeun hiji gancang, gampil, sareng cara ramah lingkungan pikeun ngurilingan Perancis. Kalawan Simpen A Train, you’ll be able to book in minutes