Nalika ing panelusuran paling toko vintage ing Eropah, sampeyan ora mung ing jaga kanggo sing bêsik langgeng. Sampeyan lagi uga njupuk trip mudhun lane memori lan njajahi Sajarah. A nyimpen Vintage akin kanggo museum fashion, indikatif budaya kutha…