Nalika di pilarian teh pangalusna toko vintage di Éropa, anjeun moal ukur dina lookout pikeun maranéhanana potongan timeless. Nu nuju ogé nyokot lalampahan ka handap jalur memori sareng Ngalanglang jujutan. A toko vintage nyaeta Akın ka musium fashion, indicative of a city’s culture