Perjalanan menyang Eropa lelungan bali menyang papan sing dipanggoni, alas, lan alam sing paling ayu lan curug. Apa sampeyan lelungan menyang Italia utawa Swiss, ngrancang a 2 rute euro pirang-pirang wulan, utawa mung duwe seminggu kanggo negara Eropa,…