Wisata ka Eropa ngumbara balik deui ka wanci ka bumi karaton, leuweung, sareng alam paling terjun sareng curug. Naha anjeun ngarambat ka Italia atanapi Swiss, rarancang a 2 perjalanan euro sasih?, atanapi ngan ukur saminggu kanggo hiji nagara Éropa,…