Време на читање: 4 минути Зошто ние патуваат со воз? Воз патуваат е релаксирачки, практични и понуди социјален аспект дека другите методи на транспорт, едноставно, не може да одговара. Сепак, патуваат со попреченост може да биде застрашувачка за некои. Ова не значи дека не можете да уживате во забавата, иако. ова…