(Last Updated On: 24/08/2019)

Leuwih nu geus kaliwat 10 taun, jutaan geus ilahar kumaha mangpaatna éta nyandak karéta a! Widang euyeub ngeunaan greenery, coastlines sparkling na gunung pristine karang that are never mentioned in travel brochures or blogs. Taking the train is a fun, merenah tur cara ramah-dompét keur meunang ti titik A ka titik B, sangkan ulah mikir dua kali, nyandak karéta nu!

Hal hébat kadua ngeunaan karéta téh sabaraha anggaran ramah aranjeunna tiasa. Henteu ngan aya kitu loba maksud mirah milih ti, tapi ogé cara countless mun ditegor on expenses perjalanan umum. Ku kituna lamun nuju yearning ka pencét éta sometime kareta pas, didieu aya saurang tips hébat sababaraha ngagunakeun:

 

Candak Sababaraha Waktu keur Naha Panalungtikan sarta Planning sateuacan Anjeun nyandak karéta nu

Dina kalolobaan kasus mun anjeun nyandak karéta a, anjeun bisa nyieun nu leuwih seueur tina tikét Anjeun(s) sareng pilarian online rusuh. Buku tikét Anjeun sateuacanna lamun mungkin. Pariksa naon waktu taun harga tiket nu panghandapna, tur pastikeun anjeun dina lookout pikeun maranéhanana diskon. Biasana, unggal nagara kudu sababaraha nurun pilihan langkung mirah sadia pikeun beuli tikét. janten, ngalakukeun panalungtikan Anjeun! Baca ngaliwatan ieu blog jadi leuwih akrab jeung pilihan béda.

Montpellier kana Kareta Toulouse

Hade ka Kareta Toulouse

Paris keur Kareta Toulouse

Marseille kana Kareta Toulouse

 

nyandak karéta hiji tinimbang pesawat a, tur anjeun tiasa nganggo alat mobile Anjeun

Lamun Anjeun Candak Train a, Travel ku Peuting

Naha anjeun murid anu mikanyaah ka ngarambat atawa traveler biasa nyandak karéta nu aya dina dasar poean, saré dina karéta a berpotensi bisa ditegor duit spent dina akomodasi ampir dina satengah. Ieu mangrupakeun cara luar biasa pikeun ngahemat waktos teuing anjeun turun saré dina hiji kota jeung bangun di sejen. Sanggeus ngomong yén, éta penting pikeun neuleuman tipena béda accommodations wengi karéta.

Kareta pangalusna anu anu mibanda compartments. The korsi bisa ditarik babarengan mun anjeun nyandak karéta pikeun ngabentuk ranjang sapanjang ku curtain pikeun privasi. salajengna nu couchettes, pilihan cheapest na paling nyebar. kamar ieu mibanda opat nepi ka genep bunks sarta mangrupakeun unisex, sahingga kudu kurban privasi Anjeun bit. Pilihan panungtungan sarta paling mahal téh sleeper nu. salah ieu téh jauh leuwih nyaman jeung swasta, sadaya pilihan kénéh langkung mirah ti kamar hotél.

Wina ka Kareta Hanover

Kopenhagen kana Kareta Wina

Venice ka Paris Kareta

Wina ka Zurich Kareta

 

Simpen dina kadaharan sarta inuman sarta Candak A Train

Paking dahareun sorangan nyaeta ku tebih jalan cheapest mun balik ngeunaan eta. Teu kawas biasa ngumbara ku beus atawa mobil a, mun anjeun nyandak karéta a anjeun bisa sabenerna tuang comfortably. Paling korsi boga méja pull-kaluar atawa tabel dibereskeun antara dua korsi. Sanajan, lamun kudu meuli dahareun anjeun sarta inuman dina mangsa lalampahan anjeun, éta oke. A hidangan dina karéta nu teu overly pricey jeung anjeun mindeng bisa nerapkeun keur kartu nu masihan diskon.

Bordeaux ka Kareta Nantes

Paris keur Kareta Nantes

Lyon kana Kareta Nantes

Marseille kana Kareta Nantes


Perencanaan pikeun lalampahan anjeun ku karéta bisa ngabantu anjeun nyieun nu leuwih seueur tina dana perjalanan Anjeun! Pananjung sambungan alus mindeng tiasa langkung mirah ti catching pesawat a, jeung beuki teu nyaman ti iinditan ku mobil. Nyokot karéta pikeun pangalaman unik nu pasti bakal enrich sakabéh pakansi!



Candak A Train ka Simpen-A-Train, milih tujuan anjeun sarta nyandak karéta ka praktis dimana wae di Éropa dina harga paling affordable dina pasaran! jeung, tebak cing? Lamun anjeun meunang tikét karéta anjeun kalawan Simpen A Train, Prosés booking dipigawé dina 3 menit, janten pak tas Anjeun terasrasakeun sagalana nu kieu!

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, lajeng klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/take-train-europe/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)

  • Lamun hayang jadi nanaon jeung pamaké anjeun, anjeun bisa pituduh aranjeunna langsung kana kaca pilarian kami, dina link ieu anjeun bakal manggihan nu pang populerna karéta ruteu urang – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – jero anjeun boga tumbu kami kalawan / en / tapi anjeun bisa ngarobahna ka / fr / atawa / de / atawa / eta / na basa leuwih