(Paling Keri Dianyari On: 19/09/2020)

Italia wis sawetara Sepur lelungan apik. Wis pirang-pirang sepur ayu lan stasiun kepileh saindhenging negara, nanging ngendi iki trip Sepur pisanan tau digawe ing Italia?

 

pisanan trip Sepur tau digawe ing Italia

The Train First Trip Tau Digawe ing Italia – Awal

Trip Sepur pisanan tau digawe ing Italia introduced railways was when Italy was a divided negara. Sampeyan njupuk sawetara taun kanggo pranala lan nyambungake jalur rèl sawise Italia jumbuh. Jalur sepur pertama sing dibangun Italia yaiku jalur Napoli nganti Portici sing ana ing Kerajaan Dua Sisilia. baris ana 7.25 kilometer dawa. baris dipunresmikaken ing 3rd Oktober ing 1839. punika 9 taun sawise pisanan "modern" line utama-kutha iki dibangun kang ana Liverpool lan Manchester Railway.

Trek dhisikan ana trek pindho lan mlayu saka situs saiki Corso Garibaldi ing Naples Royal Palace ing Portici. Kraton ana ing sikil gunung Vesuvius misuwur. Wong pisanan digawe ing trip Sepur Italia kene, lan baris iki saiki formulir bagéan saka sepur Naples-Salerno.

Naples to Trains Salerno

Florence kanggo Trains Salerno

Bari kanggo Trains Salerno

Roma kanggo Trains Salerno

 

Day modern

The Naples-Salerno sepur punika sepur utama ing jaringan alur Italia today and has a place in The First Train Trip Ever Made in Italy. Iku sawijining link ing baris gedhe utama kanggo Italia. kilometer pisanan ing baris iku sepur pisanan. Wong saiki nggunakake Sepur kanggo salah siji sing paling tujuan kondhang, a famous coastal town called Amalfi in the region of Campania. Iku sawijining kutha pantai biasa. Iku aman ngomong sing lelampahan Sepur wonten bebarengan garis pantai iku akeh padha. Mikir Crystal Waters, wedhi putih lan greenery gembur lan diantara sawetara arsitektur lawas lan anyar ayu. Sampeyan bakal ing dalan kanggo imagining trip Sepur saka Naples kanggo Salerno, ngendi sampeyan bakal nyekel bis utawa liya diatur liyane saka transportasi menyang Amalfi.

Supaya apa kedaden kanggo baris Naples-Portici? Fakultas Pertanian saka Universitas Napoli Federico II pangguna utama line iki amarga akses gampang kanggo Gunung Vesuvius. Rute Sepur trip pisanan ing Italia isih ana dina.

Genoa to Trains Milan

Roma kanggo Trains Milan

Bologna kanggo Trains Milan

Verona kanggo Trains Milan

 

Garis sepur pertama ing Italia nuli ngambah dalan masa depan rute sepur ing negara. Sawetara laku Sepur paling ayu kene. Nggolek maneh ing trip Sepur pisanan tau digawe ing Italia, kita bisa manawa sanajan akèh wis diganti. sesawangan isih tetep kaya sisan banjur kang saiki.

 

lelampahan Sepur alam

 

So now that you learned about The First Train Trip Ever Made in Italy, are you thinking of Booking A Train Ticket for a European train trip? Apa ora njupuk 3 menit ing kita situs kanggo golek karcis murah tumuju Panjenengan. Mlebet kita saiki kanggo Trains Book.

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita ing situs, banjur klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/the-first-train-trip-ever-made-in-italy/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed.