(Last Updated On: 07/09/2019)

Italia miboga sababaraha karéta perjalanan éndah. Ieu ngabogaan sajumlah karéta geulis tur stasiun exquisite sakuliah nagara, tapi dimana ieu teh perjalanan karéta mimiti kantos dilakukeun dina Itali??

 

kahiji lalampahan karéta kungsi dijieun di Italia

The Train Mimiti Trip Pernah Dijieun di Italia – awal teh

The lalampahan karéta mimiti kantos dilakukeun dina Itali introduced railways was when Italy was a divided nagara. Butuh waktu sababaraha taun kaitkeun jeung nyambungkeun garis kareta aya sanggeus Italia ngahiji. Garis karéta mimiti nu Italia diwangun éta garis Naples-Portici mana éta di lajeng Karajaan Dua Sicilies. jalur éta 7.25 kilométer panjang. jalur diresmikeun dina 3Rd Oktober taun 1839. ieu 9 taun sanggeus kahiji "modern" garis jero-kota ieu diwangun mana éta nu Liverpool na Manchester Railway.

Lagu awal éta lagu ganda na eta lumpat tina situs kiwari Corso Garibaldi di Naples ka tempat Istana Raja di Portici. The Royal Palace éta di suku Gunung Vesuvius kawentar. Jalma mimiti dijadikeun lalampahan karéta ka Italy dieu, jeung jalur ieu ayeuna ngabentuk sabagian tina garis kareta Naples-Salerno.

Naples kana Kareta Salerno

Florence kana Kareta Salerno

Bari kana Kareta Salerno

Roma pikeun Kareta Salerno

 

Poé modern

The Naples-Salerno garis kareta mangrupakeun garis kareta utama di jaringan rail Italia today and has a place in The First Train Trip Ever Made in Italy. Karbon jadi rupa tumbu dina garis batang utama pikeun Southern Italy. kilométer mimiti garis urang téh garis kareta munggaran. Jalma ayeuna mah make karéta ka salah sahiji anu pang maksud well-dipikawanoh, a famous coastal town called Amalfi in the region of Campania. Ieu mangrupakeun kota basisir spektakuler. Ieu aman nyebutkeun yén lalampahan karéta mun meunang aya sapanjang basisir nu loba sami. Pikir cai kristal, keusik bodas jeung greenery subur di na antarana sababaraha arsitéktur heubeul jeung anyar geulis. Anjeun bakal di jalan anjeun ka imagining lalampahan karéta anjeun ti Naples mun Salerno, dimana anjeun lajeng bakal nyekel beus atanapi hartosna dikelompokeun séjén anjeun angkutan kana Amalfi.

Sangkan naon anu lumangsung nepi ka garis Naples-Portici? Fakultas Pertanian tina unipersitas of Naples Federico II teh pamaké utama garis ieu alatan aksés gampang na ka Gunung Vesuvius. Jalur karéta lalampahan munggaran di Italia masih aya dinten.

Genoa kana Kareta Milan

Roma pikeun Kareta Milan

Bologna kana Kareta Milan

Verona kana Kareta Milan

 

Jalur kareta munggaran di Italia diaspal cara pikeun masa depan perjalanan karéta di nagara. Sababaraha journeys karéta paling geulis di dieu. Pilari deui dina lalampahan karéta mimiti kungsi dijieun di Italia, bisa pastikeun yén sanajan pisan geus robah. tetempoan geus tetep sagampil captivating lajeng sakumaha anu kasebut kiwari.

 

lalampahan karéta alam

 

So now that you learned about The First Train Trip Ever Made in Italy, are you thinking of Booking A Train tiket for a European train trip? Naha teu nyandak 3 menit dina situs urang pikeun manggihan nu tiket cheapest pikeun ruteu Anjeun. Login ka situs urang ayeuna keur Kareta buku.

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang dina situs anjeun, lajeng klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/the-first-train-trip-ever-made-in-italy/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Lebetkeun.