(Paling Keri Dianyari On: 02/11/2019)

Sampeyan bisa ngandika sing Swiss paling kondhang kanggo sawijining pucuk salju lan coklat éca, nanging ana luwih kanggo negara ayu katimbang katingal ing mripat. Train lelungan ing Swiss iku siji saka cara paling apik kanggo seneng deso ayu. Nggawe paling saka wektu ing kene. ing anget cuaca ndadekake Panjenengan lelampahan malah luwih nyenengake. Iki sawetara saka lelungan Train apik paling ing Swiss ing Summer.

 

Ing Glacier Express antarane St. Moritz lan Zermatt iku salah siji saka lelungan Train ing Swiss

Iki mbokmenawa salah siji sing paling dikenal saka sepur apik Swiss lan apik alesan. Sepur last antarane St. Moritz lan Zermatt liwat Chur, Andermatt, lan Brig. Iku lengkap trip dina Sepur nanging akeh wong milih kanggo nindakake iku liwat saperangan dina. Padha nglampahi sawetara wektu ing macem-macem tujuan sadawane dalan. Summer iku salah siji saka kaping paling populer kanggo pindhah lan ana nganti papat lelungan saben dina liwat periode iki. Paling part apik iki trip Sepur punika bagean antarane Chur lan St. Moritz. Kene sampeyan bakal lelungan liwat asring-foto Landwasser viaduct sing awujud trowongan.

Zurich kanggo Trains St Moritz

Zermatt kanggo Trains St Moritz

Lyon kanggo Trains St Moritz

Basel kanggo Trains St Moritz

 

The Golden Pass Line kanggo Geneva

Ora Train lelungan ing Swiss bakal lengkap tanpa kulo ing Golden Pass Line. Sepur dadi saka Lake Lucerne kanggo Geneva utawa saka Zurich kanggo Geneva sing duwe kurang wektu ing tangan. Saben lelampahan namung minangka biasa minangka liyane. Ana sing saka wolung Swiss kang lakes biru banget, liwat telung liwat gunung lan antarane loro wilayah basa (Prancis lan Jerman-speaking Swiss). Njupuk kabèh trip mbutuhake ngoper sepur kaping pirang-pirang, nanging pandelengan sing uga worth iku. Penumpang kudu cadangan jog sing ing sawetara saka sepur lan mobil. Aja manawa kanggo jangka ahead kanggo trip iki!

Lyon kanggo Trains Geneva

Zurich kanggo Trains Geneva

Paris kanggo Trains Geneva

Lucerne kanggo Trains Geneva

 

 

Jungfraujoch Top Eropah

Sanajan uga Summertime in Swiss sing bound kanggo ndeleng sing pucuk putih misuwur kabeh taun babak lan yen gunung salju apa sing pengin saka stasiun Jungfraujoch Panggonan sampeyan perlu kanggo ngunjungi. Iki paling stasiun ing Eropah lan bisa ngrambah dening keno Sepur saka Kleine Scheidegg. Sing saka lelungan sepur ing Swiss sing soko khusus lan lelampahan kanggo njaluk ana sampurna mbangun-munggah menyang Grand terakhir. trip iki mesthi salah siji kanggo nambah kanggo dhaftar.

Ana akeh Sepur luar biasa lelungan kanggo njupuk nanging iku diantara lelungan Train paling apik ndhuwur ing Swiss ing Summer mbesuk. Apa cara sing luwih apik kanggo seneng Sunshine lan njupuk ing kamulyan saka negara ayu saka dening Sepur? Kita ora bisa mikir cara liyane sampurna kanggo ndeleng Swiss supaya nyimpen dhuwit sawetara lan travel Sepur.

 

Pesenan tiket sepur ing perjalanan Eropah? Apa ora njupuk 3 menit ing kita situs kanggo nemokake murah Sepur lelungan ing Swiss kanggo last Sepur Panjenengan. Mlebet kita saiki kanggo buku sepur karcis.

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita ing situs, banjur klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/the-most-scenic-train-trips-in-switzerland-in-summer/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)