(Last Updated On: 02/11/2019)

Ieu bisa ngomong yén Swiss anu pang alusna-dipikawanoh keur na puncak sireum na coklat nikmat, Tapi aya kitu leuwih ka nagara geulis ti meets panon. Karéta lalampahan di Swiss téh salah sahiji cara anu pangalusna pikeun ngarasakeun padesaan geulis. Jieun paling waktos Anjeun spent aya. The cuaca haneut ngajadikeun anjeun perjalanan malah leuwih nikmat. Ieu sababaraha perjalanan Train endah paling di Swiss dina usum panas.

 

The glacier Express antara St. Moritz na Zermatt mangrupakeun salah sahiji lalampahan Train di Swiss

Ieu meureun salah sahiji pangalusna dipikawanoh tina karéta endah Swiss na kalawan alesan alus. karéta nu ngumbara antara St. Moritz na Zermatt via Chur, Andermatt, sarta Brig. Téh mangrupa pinuh lalampahan dinten karéta tapi loba jalma milih ngalakukeun hal eta leuwih sababaraha poé. Aranjeunna méakkeun sababaraha waktos dina rupa maksud sapanjang jalan. Summer mangrupakeun salah sahiji kali pang populerna aing jeung sia aya nepi ka opat perjalanan per poé leuwih mangsa ieu. Pangseueurna bagian endah ieu lalampahan karéta teh bagian antara Chur na St. Moritz. Di dieu Anjeun baris indit ngaliwatan mindeng-difoto Landwasser viaduct nu ends dina torowongan.

Zurich ka Kareta St Moritz

Zermatt kana Kareta St Moritz

Lyon kana Kareta St Moritz

Basel kana Kareta St Moritz

 

Golden Pass Line ka Jenéwa

Taya Train lalampahan di Swiss bakal jadi lengkep tanpa numpak dina Golden Pass Line. karéta nu mana ti Situ Lucerne ka Jenéwa atawa ti Zurich mun Jenéwa pikeun jalma anu miboga kirang waktos on leungeun maranéhna. Unggal lalampahan téh sagampil spektakuler salaku séjén. Aya pintonan dalapan of Switzerland urang situ biru megah, leuwih tilu pas gunung na antara dua wewengkon basa (Perancis sarta Jerman-diomongkeun Swiss). Nyandak sakabeh lalampahan merlukeun ngaganti karéta sababaraha kali tapi tempat wisata anu ogé patut eta. Panumpang kudu cagar korsi maranéhna on sababaraha karéta jeung mobil. Pastikeun pikeun rencanana payun pikeun lalampahan ieu!

Lyon kana Kareta Jenéwa

Zurich ka Kareta Jenéwa

Paris keur Kareta Jenéwa

Lucerne kana Kareta Jenéwa

 

 

Jungfraujoch Top Éropa

Sanajan meureun nya Summertime di Swiss nu dijilid ningali jelema puncak bodas kawentar sakabeh sataun buleud tur lamun gunung sireum téh naon rék ti stasiun Jungfraujoch mangrupakeun tempat nu peryogi didatangan. Ieu pangluhurna stasiun di Éropa sarta bisa ngahontal ku catching karéta ti Kleine Scheidegg. Pamadegan ti lalampahan karéta di Swiss téh hal husus sarta lalampahan ka meunang aya nu sampurna ngawangun-up ka grand finale. lalampahan Ieu pasti salah pikeun nambahkeun kana daftar.

Aya loba karéta luar biasa lalampahan nyandak tapi ieu antarana lalampahan Train paling endah luhur di Swiss dina Summer upcoming. Naon cara hadé pikeun ngarasakeun cahaya panonpoe teh sarta nyandak dina keajaiban nagara geulis kieu ti ku karéta? Kami teu bisa mikir cara leuwih sampurna ningali Swiss jadi simpen sawatara duit jeung perjalanan karéta.

 

Booking tiket karéta di keur lalampahan Éropa? Naha teu nyandak 3 menit dina situs urang pikeun manggihan cheapest karéta lalampahan di Swiss pikeun ngumbara karéta Anjeun. Login ka situs urang ayeuna keur buku kareta tiket.

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang dina situs anjeun, lajeng klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/the-most-scenic-train-trips-in-switzerland-in-summer/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)